ALIna ICHIM

TERAPIE ACCESS BARS

Facilitator CERTIFICAT Access Bars

Despre Access Bars

Bars facilitează perceperea posibilității a unui nou mod de a funcționa din a fi, din a primi și din a renunța la judecată. Majoritatea oamenilor nu au deschiderea sau pur și simplu nu știu cum să primească. Puterea de a alege ce să primim stă în baza disponibilității noastre de a fi prezenți în totalitate fără să tragem concluzii despre cum și ce putem primi.

Access Bars este o terapie prin care sunt atinse 32 de puncte aflate la nivelul capului care duc la dizolvarea credințelor, tiparelor si comportamentelor limitative. Access este despre schimbare, despre tot ce poți alege diferit in viața ta, cu ușurință și deschidere. Prin renunțarea la control deschizi calea către oportunitățile pe care ți le dorești să apară.

Beneficiile terapiei Access Bars

Rularea barelor eliberează locurile care ne blochează și ne fac să funcționăm pe pilot automat lăsând loc unei funcționări conștiente. Vei deveni mult mai prezent, iar trecutul nu îți va mai influența atât de mult viitorul, deoarece se schimbă probabilitățile posibilităților viitoare.  

Ședințele de Access Bars te învață să primești, să îți lași corpul să aleagă la ce să renunțe din trecut și să creeze alte alegeri. Schimbările le vei observa în toate ariile vieții tale, începând cu ușurința de a fi mai conștient și de a face loc vindecării.

Terapia Bars se alege pentru a-ți îmbunătăți viața pentru că aduce mai multă conștientizare, reduce anxietatea, îmbunătățește somnul și relaxează întregul corp si sistemul nervos.

Dacă ești curios să descoperi ce contribuție poate să fie această terapie pentru viața ta, te invit la o sesiune de Access Bars în Iași!

Articole despre terapia access bars

  • Beneficiile Access Bars – începutul tău către o viață mai bună

“Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie!”

– Mantra Access Consciousness

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?