Despre mine


Ce energie, spațiu și conștientizare poți fi tu și corpul tău pentru a alege ceva diferit?

Povestea mea nu este una neobișnuită. Este una in care se pot regăsi mulți. Diferența este că am ales ceva diferit pentru mine, iar asta constă în a vrea să arăt și altor oameni că viața lor se poate schimba dacă sunt deschiși să primească și să aleagă ceva diferit.

După prima clasă de Access Bars la care am participat am început să am o evoluție care m-a făcut să mă bucur de viața mea și să îmi doresc să ofer și altor oameni același lucru. Schimbare, evoluție și ușurință pentru a ne crea viața la care fiecare dintre noi visează.

Sunt aici pentru a oferi experimentarea acestei metode și cunoașterii minunate tuturor celor care doresc să își îmbunătățească viața și să-și descopere puterea cu care își pot crea viața așa cum doresc.

Cum ar fi dacă ai alege ceva diferit pentru tine acum? Dacă ți-ai găsi din nou bucuria de a fi? Dacă ai fi disponibil doar să primești fără judecată? Și dacă nu ai nevoie de o poveste pentru a alege ceva diferit? Dacă ești dispus să cauți în tine calitățile sau alte motive care să îți justifice alegerea, vei primi înapoi și de la lumea exterioară.

Suntem mult mai telepatici decât ne imaginăm noi, de aceea preluăm din jur gânduri, sentimente și emoții care nu ne aparțin. Te invit să dai mintea la o parte și să alegi libertatea și posibilitățile infinite pe care le poți avea.

Alege să Îți echilibrezi viața

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?