Puterea recunoștinței cu Access Bars

Persoanele care se focusează pe exprimarea recunoștinței se simt mai fericite și mai energice, se descurcă mai bine cu situațiile stresante și le depășesc mai ușor. De asemenea, au conexiuni mai strânse și mai reale cu persoanele din jur.

Prin exprimarea recunoștinței se cultivă bunătatea și se înlocuiește judecata, se distrug barierele și limitările create și se lasă loc pentru mai multă pace și ușurință. Poate te întrebi de ce este nevoie pentru a te simți cu adevărat recunoscător. Ei bine, sunt câțiva pași simpli pentru a începe o practică de exprimare a recunoștinței:

În primul rând trebuie să înțelegi că dacă vrei mai mult sau ceri mai mult nu înseamnă că nu ești recunoscător pentru ce ai deja. Tocmai pentru că dorindu-ți mai mult poți face mari schimbări pentru tine începând să îți pui întrebări precum „ce altceva este posibil pentru mine și corpul meu? Mă întreb ce posibilități mărețe pot crea dincolo de această realitate?” Ce s-ar întâmpla dacă ai renunța la judecata că este greșit să îți dorești mai mult și ai putea să recunoști că a fi conștient de posibilitățile infinite care există pentru tine creează de fapt schimbarea pe care o dorești?

Un alt pas este să înveți să exprimi recunoștință pentru tine și corpul tău. Tiparul după care ne trezim dimineața și primul lucru este să ne judecăm și să ne facem să ne simțim greșiți în vreun fel este atât de des practicat încât face parte din rutina zilnică la fel ca spălatul pe dinți. Însă acolo unde există judecată nu poate exista și recunoștință. Dacă vrei să ai o practică de exprimarea a recunoștinței începe prin a fi recunoscător pentru tine și corpul tău. Pe măsură ce devii constant în această practică judecata va dispărea și vei putea simți sentimentul real de recunoștință. Poți începe prin a te întreba „Ce este bun la mine și eu nu văd?”. Nu este nevoie să încerci să răspunzi în vreun fel când pui o întrebarea. Este suficient să întrebi pentru a crea spațiu ca să primești conștientizări.

Rulează-ți barele. Access Bars te eliberează de toate convingerile limitative și distruge barierele create din judecată făcând loc capacității tale de a simți recunoștință. Majoritatea oamenilor se concentrează pe ce nu este bun în viața lor, pe ce nu merge bine. Discuțiile sunt centrate pe judecata de sine, a altora, a lucrurilor care se întâmplă în lume. Așadar, când toți din jurul tău vorbesc despre probleme ajungi să preiei din punctele de vedere limitative și judecățile altora și să le faci ale tale. Access Bars te ajută să cureți toate aceste limitări și să ajungi la mai multă ușurință din care să poți simți recunoștință și să creezi mai mult.

Leave a Comment

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?