Access Bars – Libertatea de a alege mereu altceva

Prin alegere poți să schimbi orice. Nu trebuie să ai o viață despre crearea aceluiași lucru din nou și din nou, lovindu-te mereu de limitări. Realitatea pe care o trăiești ai ales-o tu prin punctele tale de vedere despre cum trebuie să fie și să arate viața ta. Dar de multe ori rezultatul nu este cel așteptat și te simți blocat și nemulțumit de felul în care îți trăiești viața.

Dar așa cum ai această alegere de a trăi aceiași realitate nesatisfăcătoare, la fel ai și libertatea posibilităților infinite de a alege altceva. Când te întrebi ce altceva este posibil, lași spațiu pentru a crea o realitate diferită.

O realitate diferită este creată atunci când ceri posibilități infinite, care sunt într-o evoluție continuă cu fiecare alegere pe care o faci. Adevărata libertate o regăsești fiind în întrebare, alegere și posibilitate.

Oamenii vor ca întreaga lor viață să se schimbe, dar nu sunt dispuși să facă nimic diferit. Magia pe care ți-o dorești în viața ta este disponibilă oricând ești și tu pregătit să faci un pas pentru a crea ceea ce îți dorești.

Când te-ai hotărât ce anume vrei să creezi pune întrebări pentru a aduce conștientizare și pentru a lăsa spațiu să primești:

Ce pot să fac pentru a crea asta?

De ce este nevoie pentru a crea asta?

Care este următorul pas pentru a crea asta?

Ce pot să fac sau să fiu pentru a crea o posibilitate pe care nu am luat-o în considerare?

Un punct de vedere limitează, pe când o întrebare creează posibilități noi.

Fiecare alegere pe care o faci creează felul în care toate celelalte lucruri vor arăta în jurul tău.

Avem capacitatea de alegere, iar de aici vine și libertatea noastră. Prin faptul că trăiești în realitatea altor persoane sau în credința că realitatea altora este mai bună decât a ta, renunți la această libertate.

Ce este adevărat pentru tine?

Trăim într-un univers abundent și dispus să ne ofere ceea ce cerem. Doar ca pentru asta trebuie să ceri și fii deschis să primești energia unei alte posibilități. Deși toată lumea crede că știe să primească, adevărul este că majoritatea oamenilor nu primesc și sunt doar în control. Access Bars te ajută să eliberezi punctele de vedere care te limitează să accesezi această capacitate de a primi.

Punând întrebări arătăm că suntem dispuși să primim posibilități noi.

Poate citind aceste rânduri te gândești că nu este atât de ușor, viața nu este atât de ușoară. Dar cum ar fi să fie? Când ai hotărât că totul în viață trebuie să fie greu? Cum ar fi să ai mai multă ușurință și bucurie în viața ta pentru a face loc acestor posibilități infinite menționate anterior?

Te invit la o ședință de Access Bars pentru a primi această ușurință care să te împuternicească să alegi posibilități pe care nu le-ai luat în considerare până acum.

Leave a Comment

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?