Access Consciousness

Ce este Access Consciousness?

Access Consciousness constă în diferite tehnici, instrumente și procese cu care poți să schimbi tot ceea ce nu ai reușit până acum și să creezi, cu ușurință totală, ceea ce îți dorești.

Scopul Access Consciousness este de o crea o lume conștientă, unde nu există judecată. Te ajută să îți recunoști propria putere creatoare pentru a putea schimba tot ceea ce nu funcționează în viața ta.

Access îți oferă instrumentele necesare pentru a te împuternici să te alegi pe tine, să recunoști ceea ce știi deja cu ușurință, să ieși din automatismele, limitările, îndoielile, fricile care îți mențin realitatea și să ai viața care mereu ai crezut că este posibilă.

Tehnicile și instrumentele Access se focusează pe cunoașterea ta și pe cea a realității din jurul tău. Este esențial ca tu să știi ce funcționează cel mai bine pentru tine și nimeni altcineva.

Access Consciousness este prezentă în mai mult de 170 de țări, iar în Romania din 2013, contribuind la schimbarea vieților oamenilor și oferirea unei vieți ușoare, cu bucurie și glorie.

Access îți oferă mai mult din tine și mai multă conștiință. Când trăiești o viață din stare de conștiință poți să schimbi și să creezi orice. Viața devine plină de noi posibilități de explorat, creație și bucurie.

Mantra Access: All of life comes to me with ease, joy and glory.

Access Bars – fundația din Access Consciousness

Access Bars este o tehnică terapeutică care a apărut în SUA cu 20 de ani în urmă. Bars (barele) reprezintă 32 de puncte de pe cap care au fost canalizate de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness.

Printre cele mai raportate efecte ale acestei terapii sunt: sentimentul de pace și ușurință, reactivitate scăzută în situații stresante, somn mai profund și odihnitor, sentimentul că orice te supăra înainte nu mai este la fel de semnificativ, mai multă claritate, apariția unor noi oportunități, schimbările vin cu ușurință.

Poți afla mai multe despre ce este Access Consciousness în video-ul de mai jos:

Poți afla mai multe pe site-ul oficial: www.accessconsciousness.com


Alege să îți echilibrezi viața

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?