Despre Access Bars

Ce este Access Bars?

Access Bars este o tehnică prin care sunt atinse 32 de puncte pe cap eliberându-se astfel, energia blocată pentru a facilita schimbarea pe care ți-o dorești în diferite aspecte ale vieții tale. După 15 minute de la începerea sesiunii, creierul atinge starea theta, care este specifică relaxării profunde ce activează vindecarea corpului și deschide un spațiu de conștiință în viața noastră.

Barele (bars) conțin toate limitările, gândurile, ideile, credințele, emoțiile, judecările și considerațiile pe care le-ai stocat de-a lungul vieții. Toate acestea te pot limita și bloca din a trăi o viață conștientă în care tu ești creatorul realității tale. Există puncte bars legate de vindecare, corp, sexualitate, bani, comunicare, vise, timp, bătrânețe, etc. Access Bars dizolvă blocajele din tot corpul și viața ta.

Cum ar fi ca viața ta să fie mai expansivă și ușoară?

Access Bars a ajutat mii de oameni să își schimbe numeroase aspecte legate de corpul și viața lor, precum somn, sănătate, greutate, bani, sexualitate, relații, adicții, gânduri obsesive și intruzive, depresie, stres.

Cum ar fi dacă viața ta ar arăta așa cum ai crezut mereu că este posibil?

Bars facilitează conștientizarea, care poate schimba orice în corpul și viața ta. Diferite tipuri de dureri din corp dispar după terapia Access Bars.

Ceea ce face această terapie să fie diferită de altele este faptul că schimbă tiparul limitativ care a dus la crearea unei probleme. De cele mai multe ori, nu putem obține vindecarea dacă nu se merge în profunzime până la cauză. Tratarea simptomelor nu este soluția pe termen lung.

Fiecare ședință de Access Bars este diferită și descoperi mai mult din tine de fiecare dată, o versiune îmbunătățită care era ascunsă de toate limitările adunate de-a lungul vieții.

Schimbări pe care oamenii care au experimentat Access Bars le-au observat:

  • Claritate mentală
  • Îmbunătățirea sănătății
  • Somn liniștit și odihnitor
  • Schimbarea comportamentelor distructive
  • Comunicarea mai eficientă
  • Deschidere spre abundență
  • Îmbunătățirea situației financiare
  • Reducerea sau eliminarea durerii
  • Eliberarea stresului
  • Îmbunătățirea relațiilor

Ești pregătit să schimbi această realitate care te nemulțumește și te limitează? Mereu avem posibilități infinite.

Cercetările științifice conduse de neurologul Dr. Jeffrey Fannin demonstrează că o ședință de Bars are un efect benefic asupra talamusului, o zonă importantă a creierului care procesează cei mai mulți stimuli senzoriali.

În video-ul de mai jos se vede creierul persoanei înainte de sesiunea Access Bars care este excesiv de suprastimulat. Gândurile se mișcă în toate direcțiile. După tratament, zona hiperactivă din jurul talamusului a fost complet calmată.

Alege să îți echilibrezi viața

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?