Întrebări Frecvente

Întrebări frecvente despre Access Bars

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni Access Bars?

Barele conțin toate limitările, credințele, emoțiile, gândurile și judecățile pe care le-ai stocat de-a lungul vieții și care acum te împiedică să trăiești viața pe care ți-o dorești și să faci alegeri conștiente. Terapia șterge toate blocajele legate de bani, corp, creativitate, control, bucurie, vindecare și creează spațiu pentru noi alegeri și posibilități, precum și mai multă pace, ușurință și abundență.

Mai mulți medici experți în biofeedback au raportat modificări ale undelor cerebrale după terapia Access Bars. Undele beta s-au schimbat în unde theta, ceea ce a dus la mai multă relaxare în cursul unei sesiuni de o oră.

La ce te poți aștepta după o sesiune de Access Bars?

Fiecare sesiune de Bars este diferită. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla după o ședință este să te simți mai relaxat. Cel mai bun lucru care se poate întâmpla este ca întreaga ta viață se poate schimba.

Cele mai frecvente efecte raportate sunt: reactivitate scăzută față de situații care în trecut îți creau diferite stări și emoții, relaxarea întregului corp, sentimentul de liniște și ușurință, un somn mai profund și odihnitor, apar noi posibilități și alegeri.

Întrebări frecvente Access Bars

Cât de des ar trebui să faci o ședință de Bars?

Acest lucru depinde de tine și de nevoile tale. Cât de ușoară vrei să fie viața ta? Cât de mult ești dispus să o schimbi?

Majoritatea oamenilor preferă să aibă o ședință de Bars cel puțin o dată pe săptămână sau ori de câte ori se simt copleșiți, stresați, anxioși. O sesiune de Access Bars oferă o soluție imediată.

Cine poate beneficia de la rularea barelor?

Toți cei care sunt dispuși să-și schimbe și să-și îmbunătățească viața, să renunțe la vechile tipare din care funcționează și să facă loc noilor posibilități și alegeri să apară.

De unde a apărut Access Bars?

Această tehnică a fost canalizată inițial de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, în 1990.

Pot bătrânii și bolnavii să beneficieze de rularea barelor?

DA.

Se pot face Access Bars în timpul sarcinii?

DA!

Femeile cărora li s-au rulat barele în mod regulat în timpul sarcinii au raportat că au avut nașteri mai scurte și mai ușoare.

Cât durează o sesiune de Access Bars?

De obicei, o sesiune durează între 60 și 90 de minute. Timpul poate varia, dar este întotdeauna mai bine să faci chiar și 20 de minute decât să nu faci deloc.

Întrebări frecvente Access Bars

Care sunt efectele pe termen lung ale rulării barelor?

Majoritatea oamenilor care au experimentat Bars raportează în mod regulat că viața lor continuă să devină mai bună și mai ușoară.

Trebuie să faci Bars de mai multe ori?

În Access totul este despre alegere. Nu trebuie să faci nimic. Oamenii care experimentează cele mai mari beneficii de la Bars sunt cei care au făcut acest lucru în mod repetat. E alegerea ta.

Când ar trebui să faci o sesiune de Bars?

Ori de câte ori vrei să te simți grozav!

Oamenii care experimentează Bars de ceva vreme, de obicei, le fac în mod regulat, cu o sesiune suplimentară atunci când se simt nervoși sau au o zi grea.

Alege să îți echilibrezi viața

Open chat
Bună,
Cum te pot ajuta?